Over ons / Contact

AUTOBEDRIJF PETER URSEM

Nissan-dealer voor Hoorn, Purmerend en Alkmaar.

‘OMDAT BETROUWBAARHEID, DUURZAAMHEID EN KENNIS VAN MODERNE TECHNIEK BELANGRIJK IS’

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in regio Hoorn, Purmerend en omstreken. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten. Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en ons merk. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. U mag dus heel wat van ons verwachten.

Hoogste score klantentevredenheid

Natuurlijk kunnen wij hoog opgeven over onze service, kennis en kunde. Maar veel belangrijker voor u is te weten wat onze klanten daarvan vinden. En zij geven ons de hoogste score op klanttevredenheid. Daar zijn wij natuurlijk trots op. Een tevreden klant komt immers ook graag bij ons terug. Het belangrijkste wat wij namelijk aan u willen bieden is onbezorgde en plezierige mobiliteit.

Grote kennis Hybride en Elektrische auto’s 

De verkoop en ontwikkelingen van Hybride en elektrische auto’s worden steeds belangrijker. Als 1 van de grootste leveranciers van Europa op dit gebied hebben wij ook specialistische kennis in huis voor reparatie en onderhoud. Maar ook van de allernieuwste ontwikkeling op dit gebied. Tevens mogen wij, als 1 van de weinige Accurepair centers in Europa, accureparaties uitvoeren aan elektrische auto’s.

Voor onbezorgde mobiliteit

Onbezorgde mobiliteit betekent ook dat u voor al uw autozaken bij ons terecht kunt. Wij zijn als Autobedrijf Peter Ursem Erkend Duurzaam gecertificeerd en verzorgen naast onderhoud en reparatie ook het herstellen en repareren van schade binnen ons eigen moderne schadeherstelbedrijf. Natuurlijk regelen wij ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappijen en dat scheelt u tijd en ongemak. U weer snel op de weg helpen is voor ons het enige dat telt.

Autobedrijf Peter Ursem

Hoorn

De Compagnie 52
1689 AG ZWAAG
TEL: 0229-249394
nissan@peterursem.nl

Purmerend

Component 100
1446 WP Purmerend
TEL: 0299-667332
purmerend@peterursem.nl

Alkmaar

Robbenkoog 5
1822 BA Alkmaar
TEL: 072-3030084
alkmaar@peterursem.nl

Openingstijden

  • Werkplaats/APK: maandag t/m vrijdag 8.15 – 17.00 uur
  • Magazijn: maandag t/m vrijdag 8.15 – 17.00 uur
  • Verkoop: maandag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot  17.00 uur
Benieuwd naar onze NISSAN acties?Klik hier!